Accident Turulung: Tata si fiu ucisi pe trotuar de un bolid condus de Vasile Ciorca

Tragedie intr-o familie din Turulung. O femeie si-a pierdut sotul si fiul de numai sase anisori dupa ce un sofer neatent i-a strivit cu bolidul de gardul unei case, ucigandu-i pe loc. Nicio victima din autoturism nu s-a ales cu rani, insa a bagat o familie in mormant.

Tragedia s-a intamplat duminica dupa-amiaza, in jurul orei 16.30, in localitatea Turulung. Francio Gabor de 37 de ani si fiul acestuia, Szabolcs, de numai sase ani se aflau pe trotuar, moment in care un autoturism marca Audi a derapat, intrand direct in ei si omorandu-i pe loc. Martorii spun ca soferul avea viteza foarte mare.

„Eu eram chiar langa poarta cand am auzit bubuitura. Avea viteza foarte mare, am avut noroc ca am scapat si eu“, a declarat Janos Bower, martor. Si alte persoane spun ca soferul a calcat pe pedala de acceleratie. „Eu eram aici in zona, pe terasa. La un moment dat am auzit franele la o masina, apoi o bubuitura si masina care se invartea nbsp; in aer. A urmat apoi o noua bubuitura. Am iesit sa vad ce s-a intamplat si atunci nbsp; am vazut un barbat si un copil, care abia mai respirau“, a spus Szilagyi Szabolcs, martor al tragediei.

Soferul care conducea bolidul este Vasile Ciorca, de 24 de ani, si avea in masina alte doua tinere. Din fericire, niciunul nu a fost ranit. Atat soferul cat si fetele au iesit pe picioarele lor din masina. Un patron al unui restaurant de peste drum a vazut accidentul pe camera lui de supraveghere, insa aparatul nu stocheaza imaginile. „Am camera de supraveghere insa aparatul este vechi si nu inregistreaza nimic. Exact in acel moment m-am uitat pe monitor si am vazut tot ce s-a intamplat. Cred ca soferul avea peste 120 km/h.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)