Accident ambulanta Vaslui: O femeie a murit lovita pe trecerea de pietoni de o masina SMURD

O femeie din Iasi a murit, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o ambulanta SMURD aflata in misiune. Victima a decedat la Spitalul quot;Sfantul Spiridon quot; din Iasi, unde fusese adusa in coma.

quot;A intrat in stop cardio-respirator. S-a procedat la resuscitare, insa organismul pacientei nu a rezistat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea quot;, a declarat, marti, medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Tragedia s-a petrecut in localitatea vasluiana Vulpaseni, comuna Bacani. Femeia de 31 de ani a fost lovita, luni dupa-amiaza, pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD care se afla in misiune.

Potrivit primelor cercetari, victima vroia sa traverseze DN 24 Vaslui – Iasi, pe o trecere de pietoni semnalizata cu indicatoare si cu marcaje. Se pare ca femeia a fost tarata de autosanitara aproximativ 50 de metri pe sosea.

Politistii au precizat ca soferul de pe autospeciala Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui nu este vinovat de accidentarea grava a femeii. Ambulanta avea prioritate, intrucat era in misiune.