Accident cu arbitrii Marian Salomir si Marius Martis la Sinesti, Ialomita


Fostul arbitru din Liga I Marius Martis se indrepta spre Ploiesti, pentru a participa, joi, la prima infatisare in procesul in care este acuzat, alaturi de Ionica Serea, de acte de coruptie. Masina era condusa de Marian Salomir.

Marius Martis, nume amintit in ultima vreme mai mult in legatura cu scandalul de coruptie din arbitrajul romanesc, si un alt fost arbitru, Marian Salomir, au fost implicati, miercuri, intr-un accident rutier produs in localitatea ialomiteana Sinesti si soldat cu un mort.

Martis si Salomir se aflau intr-un automobil marca Mercedes, condus de cel de-al doilea si care a fost lovit de o Dacie, al carei sofer si-a pierdut viata pe loc.

quot;Eu am fost la volan, nu am nicio problema, suntem la politie pentru formalitati, nu am avut nicio vina, din fata noastra a aparut o Dacie de nicaieri. Cei din Dacie au fost de vina, din ce am inteles, acolo sunt doua victime, dar nu avem nicio vina. Nu avem nicio problema dupa accident, nu stiu cauza accidentului, dar personal cred ca soferul a adormit la volan. Masina era foarte veche. Noi vom pleca in continuate la drum, nu mai avem de ce sa ramanem aici quot;, a declarat Marian Salomir.

Potrivit vranceamedia.ro, Martis ar fi suferit o fractura la picior si ar fi ajuns la spital. Din primele cercetari a reiesit ca vinovat de producerea accidentului ar fi fost soferul Daciei, in care se mai afla o persoana, care a necesitat transportarea la spital.

Marius Martis trebuia sa se prezinte, joi, la Tribunalul Ploiesti, unde este programata prima infatisare din cadrul procesului de coruptie in care este acuzat alaturi de un alt fost arbitru, Ionica Serea. Cel mai probabil, instanta va stabili un nou termen in dosar, pentru inceputul anului 2011.