Accident de microbuz la Paniceni, intre Cluj si Oradea. Microbuzul transporta sportivi din Lituania la un concurs de ciclism!

nbsp;

Un microbuz lituanian plin cu adolescenti a fost lovit de un autoturism romanesc scapat de sub control. Un copil din masina este in stare critica, iar bunica lui si-a dat ultima suflare inainte ca medicii sa mai poata face ceva.

Bunicul baietelui, care conducea autoturismul, a fost si el grav ranit. Si doi dintre tinerii lituanieni au fost internati. nbsp;Accidentul s-a petrecut la Paniceni, pe soseaua ce leaga Cluj Napoca de Oradea.

Intr-o curba periculoasa, masina in care se aflau bunicii impreuna cu nepotelul lor de ani a intrat in derapaj, se pare din cauza vitezei prea mari. A ajuns pe contrasens si a fost acrosata de un TIR, ricosand apoi in microbuzul care transporta 16 sportivi lituanieni la un concurs de ciclism, in Republica Moldova.

Doi dintre adolescenti au fost raniti usor, insa pentru copilul aflat in autoturism, in varsta de 12 ani, noaptea aceasta este critica. El a fost dus cu un elicopter la Cluj Napoca, iar medicii spera sa-l poata tine in viata.

Vezi video pe site-ul Pro TV