Accident intre Slobozia si Tandarei: Mirela Alexandrescu, profesoara de limba romana, a murit la Bucu pe DN 2A


Drumul National 2A este blocat pe o portiune de sapte kilometri, intre localitatile Bucu si Ograda, in urma unui grav accident de circulatie petrecut in aceasta dimineata, intre Slobozia si Tandarei.

Soferita unui autoturism Peugeout a intrat intr-o depasire periculoasa, fara sa se asigure, si s-a izbit puternic de un TIR, care circula din sens opus, regulamentar. Conducatoarea auto care si-a pierdut viata in accidentul de astazi dimineata se numea Mirela Alexandrescu (47 ani) si locuia in Tandarei. Femeia era profesoara de limba romana la Scoala Generala „Spiru Haret“ din oras.

Ieri, fusese numita in functia de director al insitutiei de invatamant la care lucra de foarte mult timp. In momentul accidentului, Mirela se indrepta catre Tandarei, la volanul unui autoturism Peugeot 206. La intrarea in localitatea Bucu, a depasit un excavator, iar, apoi, a izbit violent un TIR, care circula regulmentar pe sensul opus, condus de un tanar de 30 de ani. Daniel Petre (30 ani) venea de la Constanta si voia sa ajunga la Slobozia.

In urma impactului cu mastodontul, Peugeot-ul condus de Mirela Alexandrescu a ajuns un morman de fiare indoite.

Afla mai multe pe site-ul Adevarul (Sursa foto: adevarul.ro)