Accident intre Tomnatic si Sannicolau Mare, pe DN6: Un copil de 13 ani a murit intr-un accident provocat de sora sa


Un baiat de 13 ani a murit marti seara dupa ce sora lui mai mare care conducea a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat.

Baiatul, impreuna cu sora lui, in varsta de 19 ani, si alti trei prieteni au plecat cu un VW Passat inspre Sannicolau Mare, sa bea un suc. Pe drum, soferita a depasit un Opel Astra. La revenirea pe banda, a acrosat cu partea din spate masina de care tocmai trecuse, moment in care a pierdut controlul volanului. Autoturismul a iesit de pe sosea si s-a rasturnat de mai multe ori, ajungand in cele din urma intr-un sant, scrie agenda.ro.

Baiatul, aflat pe bancheta din spate, a fost pur si simplu azvarlit pe geam, afara din masina. Din nefericire, nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Ceilalti patru tineri aflati in VW Passat au scapat cu rani usoare. Au fost dusi cu totii la spital, pentru investigatii suplimentare, sora baiatului fiind in stare de soc. Politistii au facut cercetari la fata locului si incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs nenorocirea.

nbsp;