Acordul dintre Twitter cu Google si Microsoft i-a adus castiguri de 25 mil. dolari

nbsp;

Castigurile Twitter prin acordurile cu Google si Microsoft, raportul FMI privind cresterile economice estimate in 2010, noul model Audi A7 ce urmeaza sa fie lansat anul viitor, incasarile de 242 milioane dolari ale filmului quot;Avatar quot;, dar si preluarea directorului financiar de la Microsoft de catre GM, sunt principalele titluri ale presei internationale de astazi.

Twitter va inregistra castiguri de 25 milioane de dolari din acordurile cu gigantii Google si Microsoft, scrie Bloomberg. Printr-o intelegere care a facut ca mesajele Twitter sa fie accesate prin intermediul Google, profitul generat de aceasta retea sociala va fi unul de 15 milioane de dolari. Un alt acord cu Bing va mai aduce celor de la Twitter inca 10 milioane.

BBC titreaza ca China a anuntat ieri ca se asteapta in 2010 la o crestere economica de 8%, in pofida efectelor pe care inca le genereaza criza economica globala. Potrivit analistilor, economia Chinei ar putea sa ajunga la aproximativ 9%. Potrivit unui raport al FMI, USA estimeaza o crestere de 1,5%, Germania – 0,3, Franta – 0,9%, Italia – 0,2%, Anglia – 0,9%, Japonia – 1,7%, Canada – 2,1%, China – 9%, India – 6,4%.

Citeste revista presei internationale pe money.ro