Adelina Pestritu da iama prin gogosi si peste gras!

Ca un schelet ambulant ajunsese Adelina Pestritu dupa divortul de Liviu Varciu. Frumoasa bruneta s-a chinuit in fel si chip sa puna niscaiva carnita pe ea, dar degeaba. Iata insa ca dupa numeroase incercari, vedeta a gasit reteta perfecta: se indoapa cu gogosi, peste gras si cereale. Prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi (Kanal D),Adelina Pestritu, a trecut, in ultimul an, printr-un lant de momente dificile: un divort, o sarcina extrauterina, dar si o operatie la nas care i-a dat multe batai de cap.Toate aceste necazuri au lasat urme vizibile asupra trupului Adelinei, care a pierdut in greutate, din cauza suferintei, nu mai putin de 10 kilograme.Odata trecuta peste aceasta perioada neagra, Adelina ( 24 de ani) s-a pus pe ingrasat, speriata fiind ca hainele marimea S cadeau de pe ea: Ajunsesem la 46 de kilograme, la 1,67 m, eram prea slaba. Am urmat un regim alimentar sanatos. Mancam de cinci ori pe zi, dimineata cereale cu lapte, la pranz piept de pui cu salata. Seara, de obicei, alegeam somon fume. Intre mese mai mancam cate un batoane cu fibre. Am reusit sa iau cele 10 kg pierdute, in patru luni, mancand sanatos. Insa, cateodata, mai dadeam iama in gogosi. Am mancat de cate ori mi-a fost foame , a declarat Adelina Pestritu pentru Click!Citeste mai mult pe site-ul ClickSursa foto: Click