Adina Meirosu, handbalista la Oltchim Rm.Valcea, si-a pierdut ambii gemeni in doar o saptamana

nbsp;

In urma cu cinci luni si jumatate, handbalista Adina Meirosu Fiera traia cea mai mare bucurie a vietii, afland ca este insarcinata si, mai mult, ca va avea gemeni.

Dupa ce in luna a patra a decis sa intrerupa evolutia unuia dintre copii, care avea o malformatie extrem de rara, acum Adina a fost nevoita sa renunte si la cel de-al doilea, din cauza unor complicatii.

Adina Meirosu Fiera a jucat pentru Oltchim in finala Ligii Campionilor de handbal feminin desi era insarcinata in doua luni cu gemeni. Ea spunea atunci ca este un meci mult prea important ca sa-l rateze. Dupa incheierea sezonului urma sa se ocupe de sarcina si sa astepte sa devina mamica. Numai ca au aparut o serie de probleme care nu au lasat-o sa se bucure pe deplin.

In luna a patra de sarcina, la ecograf s-a descoperit ca unul dintre copii suferea de o malformatie extrem de grava si rara, inima fiind dezvoltata in afara cutiei toracice. Adina a plecat imediat la o clinica particulara din Belgia, unde i s-a facut o injectie care a oprit evolutia fatului malformat.

Decizia Adinei era menita sa salveze celalalt copil, astfel ca handbalista a trecut ceva mai usor peste momentul avortului.

Numai ca, desi totul parea rezolvat si Adina Meirosu astepta sa devina mama unei fetite, lucrurile s-au complecat si mai tare dupa revenirea in Romania, cand ea a pierdut lichidul amniotic al copilului sanatos, scrie, vineri, Gazeta Sporturilor. La spital, medicii s-au aratat rezervati si, dupa ce in doua saptamani lihcidul amniotic nu s-a refacut, Adina a fost nevoita sa renunte si la cel de-al doilea copil, dupa ce medicii i-au spus ca acesta fie s-ar fi nascut cu probleme grave, fie ar fi avut mari probleme de sanatate dupa nastere.

Adina Meirosu pune totul pe seama destinului, mai ales ca medicii au asigurat-o ca faptul ca a continuat sa joace handbal nu a afectat in niciun fel sarcina, si va incerca din nou sa devina mama. quot;E greu, totul incepuse bine, parca visam cand am ramas insarcinata. Acum trebuie sa o iau de la capat cat mai repede, sa uit ce mi s-a intamplat. Nu a fost sa fie acum quot;, a spus handbalista de 24 de ani.