Admitere 2011 – Te inscrii la facultate? Afla ce specializari au probleme!



Dupa evaluarea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior (ARACIS) de anul acesta, mai multe specializari de la facultati de stat sau particulare au primit calificativul neincredere sau nu au primit acreditare. Libertatea iti spune care sunt acestea!

Anual, ARACIS evalueaza toate specializarile de la universitatile de stat si particulare si le acorda acestora calificative precum ”acreditat”, ”neacreditat” sau de ”neincredere” sau ”acreditata partial”. Potrivit Money.ro, mai multe specializari au anul acesta probleme.

Iata care sunt:

-Specializarea Relatii internationale si Studii Europene din cadrul Facultatii de stiinte Socio-Umane, Universitatea din Pitesti.

-Specializarea Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Facultatii de stiinte ale Comunicarii, din Universitatea Apollonia, Iasi.

-Specializarea Jurnalism din cadrul Facultatii de stiinte ale Comunicarii, din Universitatea Apollonia, Iasi.

-Specializarea Administratie Publica din cadrul Facultatii de stiinte Umaniste, Politice si Administrative din Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad.

-Specializarea Economia comertului, turismului, serviciilor si managementul calitatii, din cadrul Facultatii de stiinte Economice, Sociale si Politice a Universitatii Alma Mater din Sibiu: neincredere si retragerea autorizarii.

-Specializarea Sociologie, din cadrul Facultatii de Administratie publica si Studii Politice Comparate, a Universitatii Constantin Brancusi din Tirgu-Jiu. nbsp;

-Specializarea Economia comertului, turismului, serviciilor si managementul calitatii, din cadrul Facultatii de Studii Economice si Administrative a Universitatii Tomis din Constanta: neincredere si retragerea autorizarii.

-Specializarea Contabilitate si informatica de gestiune din cadrul Facultatii de stiinte Economice a Universitatii Dimitrie Cantemir din Tirgu-Mures.

-Specializarea Medicina Veterinara din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.

-Specializarea Drept din cadrul Facultatii de Management Marketing in Afaceri Economice din Ramnicu-Valcea, Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti.

-Specializarea Administrarea Afacerilor din Bistrita, din cadrul Facultatii de stiinte Economice a Universitatii de Vest Vasile Goldis.

-Specializarea Autovehicule rutiere din cadrul Facultatii de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Mangament, din Universitatea stefan cel Mare din Suceava.

-Specializarea Inginerie Sanitara si protectia mediului din cadrul Facultatii Controlul si expertiza produselor alimentare, a Universitatii Bioterra, Bucuresti.

-Specializarea Drept, din cadrul Facultatii de Drept, centrul teritorial Focsani, Universitatea George Baritiu, Brasov.

-Specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, din cadrul Facultatii de stiinte Economice-centrul teritorial Focsani, Universitatea George Baritiu, Brasov.

-Specializarea Economia comertului, turismului si serviciilor, din Facultatea de Facultatii de stiinte Economice-centrul teritorial Focsani, Universitatea George Baritiu, Brasov.

-Specializarea Comunicare si relatii publice din Facultatea de stiinte Umaniste, Politice si Administrative, a Universitatii de Vest Vasile Goldis, Arad.

-Specializarea Administratie Publica, a Facultatii de Drept si Administratie Publica, Universitatea Hyperion din Bucuresti.

-Specializarea Afaceri Internationale, din cadrul Facultatii de stiinte Economice a Universitatii Alma Mater din Sibiu.

-Specializarea Contabilitate si informatica de gestiune din Alba Iulia, din cadrul Facultatii de stiinte Economice, a Universitatii de Vest Vasile Goldis, Arad.

-Specializarea Drept a Facultatii de Litere din Universitatea de Nord din Baia Mare.