Admitere la Universitatea Ovidius si Universitatea Maritima, sesiunea septembrie 2010

In perioada 6 – 20 septembrie, au loc inscrierile pentru cea de-a doua sesiune de admitere in universitatile de stat Ovidius si Maritima. Sunt scoase la concurs locuri cu taxa.

Universitatea Ovidius scoate la concurs 2908 de locuri, la care se adauga locurile speciale pentru romi si absolventi de liceu din Republica Moldova.

Cele mai multe sunt la Facultatea de stiinte Administrative, specializarile Asistenta manageriala si secretariat nbsp; – 189, Administratie publica – 167, Politie comunitara – 150.

De asemenea, sunt scoase la concurs si locuri pentru noile specializari stiinta mediului (100 de locuri) si Geografia turismului (130 de locuri). nbsp; Inscrierile incep pe data de 6 septembrie si se termina pe 20 septembrie.

Numai locuri cu taxa si la Universitatea Maritima

La Universitatea Maritima Constanta, cea de-a doua sesiune de admitere din acest an are loc in perioada 6 – 15 septembrie, iar locurile scoase la concurs sunt la forma de invatamant cu taxa. Admiterea consta in concurs de dosare la care singurul criteriu este media la examenul de bacalaureat.

La UMC, au mai ramas libere urmatoarele locuri: 90 locuri – Inginerie navala si navigatie, specializarea Electromecanica (60 de locuri la forma de invatamant zi si 30 la FR); 45 de locuri – Inginerie si management, secializarea Inginerie economica in domeniul transporturilor; 80 de locuri – Inginerie electrica, specializarea electrotehnica (40 de locuri la forma de invatamant zi si 40 la FR); 40 de locuri – Ingineria mediului, specializarea Ingineria si protectia mediului in industrie; 40 – Inginerie electronica si telecomunicatii, specializarea Tehnologii si sisteme de telecomunicatii.

Taxa este de 2.600 de lei pe an la toate specializarile la care se organizeaza admitere.