Admitere liceu 2011 – Repartizare computerizata va avea loc pe 22 iulie



nbsp;
Absolventii clasei a VIII-a care nu au fost repartizati in prima sesiune a repartizarii computerizate, mai au o sansa la etapa a doua. Completarea fiselor de inscriere a inceput nbsp;pe 14 iulie si se va incheia pe 19 iulie. nbsp;

La aceasta etapa participa candidatii din seria curenta, indiferent de varsta, si cei din seriile anterioare, care nu implinesc 18 ani pana la data de 11 septembrie 2011 inclusiv si care au ramas nerepartizati dupa prima etapa sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapa de admitere. Nu pot participa la aceasta sesiune, absolventii care au fost repartizati in sesiunea anterioara.

Dupa prima repartizare computerizata, in judetul Satu Mare au ramas nerepartizati 33 de candidati si 498 de locuri libere in invatamantul liceal. Repartizarea computerizata va avea loc in data de 22 iulie. Cei care, dintr-un anumit motiv, nu vor sa urmeze invatamantul liceal la zi, au posibilitatea sa opteze pentru invatamant seral si cu frecventa redusa.

Depunerea dosarelor de inscriere se face in perioada 26-27 iulie 2011 la sediul Inspectoratului scolar Judetean Satu Mare, iar repartizarea candidatilor va avea loc pe 29 iulie, tot acolo.

Afla mai multe despre sesiunea a doua de admitere la liceu pe adevarul.ro.