Adrian Mutu ar putea pleca gratis de la AC Fiorentina

nbsp;

Pentru a scapa de salariul costisitor al romanului, oficialii Fiorentinei sunt dispusi sa renunte gratis la serviciile “Briliantului”.

Luna ianuarie este decisiva pentru viitorul fotbalistic al lui Adrian Mutu. Desi este pus pe lista de transferuri, cumparatorii ezita sa se puna la masa tratativelor cu Fiorentina. Astfel, oficialii italieni au la dispozitie o ultima varianta pentru a scapa de „balastul quot; Mutu, considerat un jucator inutil in raport cu salariul consistent, de doua milioane de euro anual. Conform jurnalistilor de la „La Repubblica quot;, solutia salvatoare poate fi renuntarea la Mutu fara ca Fiorentina sa primeasca vreun ban in schimb. De necrezut, in conditiile in care in urma cu sapte ani era cumparat de Chelsea cu 22,5 milioane de euro.

Fratii Becali, in alerta
Inainte de reluarea campionatului Italiei (joi Fiorentina joaca la Bologna), conducerea clubului din Florenta vrea sa clarifice situatia lui Mutu. In acest sens au fost chemati de urgenta la discutii fratii Becali, impresarii „Briliantului quot;, care lucreaza in aceste zile la gasirea unei echipe interesate de Mutu. Pana acum s-a vorbit despre variantele Napoli, Galatasaray, Malaga, precum si despre un posibil exil in tarile arabe sau in Statele Unite. nbsp;

Citeste stirea completa in paginile site-ului adevarul.ro