Adrian Mutu va plati chelnerului Racaj Berat daune materiale importante

nbsp;

Adrian Mutu va rezolva pana la urma problemele pe care le are cu chelnerul din Florenta pe care l-a batut dupa o noapte de distractie intr-un restaurant. Il va costa insa cam jumatate din salariul pe o luna de la Fiorentina.

Chelnerul Racaj Berat are avocati care il sfatuiesc foarte bine. Zilele trecute, Adrian Mutu s-a destainuit unor apropiati ca i-a propus lui Berat 15.000 de euro pentru a rezolva pe cale amiabila problema. Acesta, prin aparatorii sai, i-a transmis insa atacantului Fiorentinei ca oferta este ridicol de mica! Berat a solicitat, pentru a-si retrage plangerea, nu mai putin de 50.000 de euro! Atacantul Fiorentinei n-are incotro si va accepta sa plateasca acesti bani, pentru ca altfel consecintele penale pot fi foarte grave, Mutu fiind pasibil de a face chiar si inchisoare.

Scapa totusi ieftin

Oricum, chiar si 50.000 de euro pare un cuantum rezonabil, dat fiind ca, imediat dupa incident, aparuse varianta ca victima lui Adrian Mutu va solicita dublu pentru a stinge duelul din justitie cu Mutu.

In dimineata zilei de 23 octombrie, la ora 05:00, Adrian Mutu se afla inca intr-un club de noapte din Florenta, unde a inceput un conflict verbal cu Berat. L-a chemat apoi afara pe chelnerul care il servise pana atunci, l-a culcat la pamant cu cateva lovituri cu pumnul, dupa care i-a aplicat si cateva picioare. Berat s-a ales cu o fractura de piramida nazala si cu mai multe contuzii si rani pe fata si la cap, ajungand la spital. Mutu avea sa invoce ulterior ca a fost provocat de respectivul chelner, care l-a jignit pe tema nationalitatii.

Citeste stirea completa in paginile site-ului prosport.ro