Adrian Neaga: Marti toti jucatorii isi vor rezilia contractele cu Unirea Urziceni

nbsp;

Dupa ce in ultimele saptamani s-a tot cantat prohodul Unirii Urziceni, disparitia echipei ialomitene de pe harta Ligii I este aproape sigura.

Daca anul trecut Unirea Urziceni era cel mai mic oras de pe harta Ligii Campionilor, acum formatia care a dat peste cap ierarhiile in fotbalul romanesc al ultimilor ani este ca si desfiintata. Dupa ce a cedat cei mai importanti jucatori ai sai Stelei, Unirea va ramane fara lot.

Doi dintre fotbalistii legitimati inca la Unirea, Adrian Neaga si Petre Marin, au anuntat ca marti ei si restul coechipierilor isi vor rezilia contractele cu gruparea din Baragan.

quot;Maine (marti, n.r.) toti jucatorii isi vor rezilia contractul cu Unirea. Azi au plecat jumatate dintre jucatori si maine restul isi vor rezilia intelegerea cu clubul quot;, a declarat Adrian Neaga, pentru sport.ro.

Ipoteza este confirmata si de fundasul Petre Marin, ajuns in Baragan in aceasta vara, la fel ca Rica Neaga. quot;Cred ca Unirea se va inchide. Maine si eu imi voi rezilia contractul quot;, a spus Petre Marin.