Adrian Porumboiu: Am numit un director tehnic la echipa care va raspunde de rezultate

nbsp;

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a dezvaluit ca i-a dat afara pe secunzii lui Lopez Caro de la echipa moldava, iar zilele viitoare va prezenta noul director tehnic al echipei.

quot;Sint increzator in ce se va intimpla, azi s-au luat hotariri destul de serioase.

De azi avem un director tehnic, va raspunde de activitatea echipei de fotbal, un antrenor principal: Lopez Caro, e obligat sa-si rezolve toate atributiile ca antrenor.

Sa cream liniste la echipa, vom lasa antrenorul sa isi exercite dreptul la munca. Minte cu nerusinare, a venit cu avocati, presa, cind el a stabilit zilele libere ale echipei. Are toate drepturile achitate, rezultatele nu sint cele asteptate. Nu l-a impiedicat nimeni sa-si exercite dreptul la munca.

Nu se va ajunge la o situatie din care sa iesim noi sifonati. Noi sintem hartuiti de cind a venit. Sa nu creada spaniolii ca vin in Romania si ne invata pe noi niste chestii, ca nu sintem bananieri. Presa din Spania e o presa mincinoasa, trebuia sa ma sune si pe mine sa imi spuna. Se plimba cu Mercedes 600, aproape ultimul tip, nu a platit macar un biscuite de cind a venit.

O sa cer si un drept la replica in Marca, dupa ce rezolvam problemele. Am dat o caruta de bani pe o reteta speciala, cica ii vitaminizeaza pe jucatori. Am baut si eu o data din acea miraculoasa solutie si m-am stricat la stomac vreo 4 zile. In fiecare pauza umbla cu solutia asta. Ne-a torturat, dom’le, daca stati de vorba cu oamenii de la club va minunati.

Ii dau 5 milioane daca iese si spune ca e ceva ce nu i-am pus la punct. El are un singur scop. Am luat decizia sa scap de el cind mi-a zis sa scot 5 jucatori din lot. Cum sa faca asa ceva? Doi dintre ei sint jucatori de superclasa: Sinmartean si Wesley. Am inceput sa-mi pun semne de intrebare.

Am luat plasa, am crezut ca e un om serios. N-oi fi fraier sa-l demit, nu-l demit! Dar nu-l las sa faca ce vrea, sa-si bata joc de echipa.

Cel care va raspunde incepind de miine, este directorul tehnic, el raspunde de rezultate.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro