Adrian Radacina a murit inecat in lacul Snagov din Bucuresti


nbsp;

Adrian Radacina era convocat in lotul de juniori al Romaniei pentru o competitie rugbistica ce va incepe saptamana viitoare. Era la scaldat cand s-a intamplat tragedia.

Intr-un comunicat de presa emis de catre Federatie Romana de Rugby (FRR) se precizeaza ca Adrian Radacina era liber in momentul in care s-a petrecut tragedia. El a fost dus la Institutul National de Medicina Legala quot;Mina Minovici quot; unde i se va efectua necropsia.

„Precizam ca sportivii aveau liber in momentul producerii accidentului. Un psiholog se afla in acest moment in cantonamentul nationalei care incepand de astazi se va pregati la Izvorani. in ciuda instructajului facut de staff-ul echipei si de atentionarile dese ale acestora, jucatorul a sarit in lacul Snagov alaturi de mai multi colegi desi nu stia sa inoate. Dumnezeu sa-l odihneasca! quot;, se precizeaza in comunicatul FRR.

Ora 15.00 Doliu in lumea sportiva din Barlad. Adrian Radacina, de 17 ani, s-a inecat astazi in lacul Snagov din Bucuresti. Sportivul se afla de o saptamana in lotul de juniori al Romaniei, ce se pregatea pentru Black Sea Cup, competitie ce va incepe marti. El era cazat la o baza sportiva de pe malul lacului, din Silistea Snagovului. A sarit in apa pentru a se racori si, la scurt timp, nu a mai dat nici un semn. Colegii si martorii au sarit dupa el si l-au scos din apa. Prea tarziu insa, era in stop cardio-respirator si medicii nu au mai putut decat sa constate decesul.

Adrian Radacina este elev al Liceul Pedagogic „Alexandru Vlahuta quot; din Barlad. El era legitimat la Clubul scolar Sportiv din Barlad, la categoria de varsta Under 18. Anul acesta a devenit campion national cu echipa sa.

Afla mai mult despre aceasta tragedie pe adevarul.ro