Adriana Bahmuteanu, gravida cu noul iubit, Mihai?

Adriana Bahmuteanu a fost surprinsa zilele acestea la un consult ginecologic, unde a fost insotita de iubitul ei, Mihai, cu care are o relatie de o luna.

Adriana Bahmuteanu a facut o vizita la ginecolog, unde a fost insotita de iubitul ei, Mihai, cel de care este indragostita de mai bine de o luna. Intrebata de reporterii de la Kanal D daca are pofte, vedeta a zambit cu subinteles, fara a oferi totu si vreun detaliu. Prietena Adrianei, Camelia, a povestit la o emisiune de la Kanal D faptul ca ea si Mihai se potrivesc ”manusa” in asternut. ”Mi-a spus ca se potrivesc manusa acolo.

Ea a vut niste probleme, a facut o embolizare a uterului. Problemele sunt mari. Dupa operatie, l-a avut pe Eduard, iar fibromul a revenit. Dupa care l-a embolizat. Daca ar fi fost insarcinata nu cred ca avea fata aia. Iar la doua saptamani nu se vede nimic. Un pic de teama are… Un om care a avut abstinenta un an de zile, si sa ti se intample lucruri… El nu are copii. Adriana si-ar dori o fetita, din moment ce are doi baieti”, a spus Camelia, prietena Adrianei, la Kanal D.