Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, din nou impreuna? Iubitul lui Bahmu a plecat!

Ceea ce a inceput ca o frumoasa poveste de dragoste intre Adriana Bahmuteanu si Mihai Popescu s-a incheiat repede, in momentul in care in peisaj a aparut fostul sot, Silviu Prigoana.

Dupa ce Adriana Bahmuteanu parea ca a depasit drama despartirii de Silviu Prigoana si se declara indragostita si fericita alaturi de noul ei iubit, Mihai, fostul sot i-a dat din nou toata viata peste cap. Omul de afaceri a declarat public ca o iubeste ca un nebun si sufera ca un caine , ba mai mult, a facut si primul pas spre impacare, ducandu-se sa aiba o discutie cu fosta sotie. Adriana Bahmuteanu nu l-a respins, dimpotriva, i-a acordat si o a doua sansa pentru a lamuri problemele dintre ei, mergand la el acasa.

Numai ca acaesta situatie se pare ca nu a fost tocmai pe placul noului iubit al vedetei. in acaesta seara, Mihai a fost filmat de catre reporterii Kanal D in timp ce parasea casa Adrianei, unde se mutase, avand cu el cateva bagaje. De alfel, Camelia Enciu, prietena cea mai buna a Adrianei Bahmuteanu a confirmat separarea celor doi, ea insistand asupra faptului ca este o decizie luata de comun acord. “Sunt doi oameni maturi, care au hotarat ca Adriana sa aiba un moment de respiro in viata ei si sa-si puna ordine in sentimente. Au luat hotararea de comun acord. Cateva zile trebuie sa stea separati si sa vada cee ce se intampla in continuare”, a declarat Camelia in emisiunea Wowbiz .