Adriana Deac, in divort cu Ciprian Deac: M-a inselat cu nasa chiar inainte de nunta


Adriana Deac il acuza pe fotbalistul Ciprian Deac, sotul sau, ca a inselat-o cu nasa lor chiar inainte de nunta.

De parca nu ar fi fost deajuns problemele pe care le are in cariera sportiva, Ciprian Deac nu o duce mai bine nici in viata personala. nbsp;Sotia sa, Adriana, il acuza de adulter si a intentat divort.

quot;Nu am sa uit niciodata ziua de 26 august 2008. in acea zi trebuia sa ne ridicam verighetele de la bijutier, dar a fost si ziua in care sotul meu ma insela. Sotul meu m-a inselat cu nasa mea, chiar inainte de nunta! Trebuia sa avem doua perechi de nasi – Lorena si Eugen Trica si alti doi prieteni. Culmea e ca el ma insela de o luna cu viitoarea mea nasa, cea care nu a mai fost, de altfel, dupa ce am aflat de tradare. De fapt, nu eu i-am descoperit, ci cel care urma sa-mi fie si el nas. A aflat de sotul meu si sotia lui, a urmat un scandal monstru si nu au mai venit la nunta. Asa ca la biserica ne-au condus doar Lorena si Eugen Trica quot;, a povestit Adriana Deac.

Desi l-a iertat pe Ciprian si nunta a avut loc, mai atzriu avea sa regrete aceasta decizie. quot;Am crezut in parerile lui de rau, in regretele lui. Dar am constatat repede ca m-am inselat. Pentru ca dupa nunta, in acesti doi ani si jumatate de mariaj, au urmat nenumarate alte dovezi ca Ciprian ma insela. La un moment dat, agata femei pe net si le propunea direct sa faca sex cu el. Cand nu am mai suportat, am cedat si l-am anuntat ca divortez quot;, a mai spus Adriana.