Alecu Sichitiu si Sever Teodorescu s-ar afla printre avocatii arestati de DIICOT


Trei avocati bucuresteni, faimosi dupa ce au aparat diverse clanuri de interlopi, au fost retinuti pentru escrocherii imobiliare. Aproape 50 de perchezitii au fost efectuate in acest caz, iar operatiunea a fost supravegheata din elicopter.

Din gruparea infractionala care actiona in sectorul 1 mai fac parte directorul unei filiale BCR si un angajat de la Cadastru.

Aproape un milion de euro au obtinut membrii retelei din „afacerile“ in care au devenit asa-zisi parteneri. Sapte fapte au fost probate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial nbsp; Bucuresti (DIICOT) care au informatii ca numarul escrocheriilor este de ordinul zecilor.

Procurorii insotiti de mascati au efectuat astazi aproape 50 de perchezitii care au fost supravegheate dintr-un elicopter al Ministerului Internelor.

Avocatul Camatarilor, pe lista neagra

Surse apropiate anchetei sustin ca unul dintre avocatii retinuti este Sever Teodorescu, care i-a aparat in trecut pe membrii clanurilor Camataru si Geamanu. Un alt aparator retinut in acest caz ar fi Alecu Sichitiu, cel care l-a aparat pe Catalin Marian Mavriche, ucigasul lui Caiac.

Citeste mai mult despre acest caz in Adevarul (Sursa foto: adevarul.ro)