Alex Piturca, fiul antrenorului Victor Piturca, a facut scandal si pagube de mii de euro la cazinoul Platinum

Alex Piturca (26 de ani), fiul fostului selectioner al nationalei, Victor Piturca, a ramas in memoria angajatilor de la cazinoul bucurestean Platinum ca unul din cei mai agresivi si fara noroc clienti.

Libertatea a intrat in posesia unei noi fotografii care il infatiseaza pe Alex Piturca aplecat peste o masa de zaruri, intr- unul din saloanele cazinoului Platinum din Bucuresti, cel mai mare loc destinat jocurilor de noroc din estul Europei. In poza apare si Daniel Orac (25 de ani), nepotul lui Costel Orac si fost coleg al lui Piturca junior la Pandurii Targu Jiu.

“Alex Piturca si Daniel Orac veneau la fiecare doua-trei zile la Platinum. Practic, cum se termina o etapa din Liga 1, apareau in cazinou. Intai, se opreau la zaruri, unde jucau timp de o ora, cam 2.000-3.000 de euro. Nu prea castigau, de cele mai multe ori pierdeau toti banii pe care ii bagau”, povesteste sursa Libertatii.

A injurat-o pe fosta managera

Apoi, cei doi fotbalisti luau cu asalt ruleta, insa norocul nu era de partea lor nici la acest joc.

nbsp;“La ruleta, puneau pe un singur spin cam 2.000-3.000 de euro. Aici, sumele pierdute erau mult mai mari, intre 5.000 si 12.000 de euro. O singura data, Daniel a castigat 20.000 de euro, iar altadata, Alex vreo 10.000 de euro, in rest pierdeau. In mod sigur, au iesit pe minus dupa jocurile lor”, povesteste sursa.

Citeste mai mult in Libertatea