Alexandra Bodnaru a scris un scenariu despre sex si droguri


Alexandra, fata de 12 ani care sustine ca a fost abuzata sexual de Cristi Tabara, a participat in urma cu cinci luni la un concurs de scenarii cu o poveste socanta.

Eleva care a mers la mai multe concursuri literare a sperat sa castige marele premiu pus la bataie de un post TV cu urmatorul scenariu:

O Viata

Autor: Bodnaru Alexandra

Diana este o fata de 19 ani,din Ploiesti. E foarte frumoasa…Dar era saraca. Statea intr-o garsoniera impreuna cu mama ei blonava de cancer,pe moarte. Asta pentru ca tatal ei le-a parasit de cand Diana era mica pentru alta femeie. Niciodata nu au avut sprijinul nimanui. Pana intr-o zi cand viata ei mizerabila parea sa se schimbe.

La liceul unde invata ea au venit doi baieti care pareau mai mari cu cativa ani decat ea. I-au propus, ca altor fete frumoase un loc de munca. Le-au spus sa vina in weekend la preselectie, fara sa le dea alte detalii…doar ca vor castiga foarte multi bani.

Niciuna dintre fete nu a vrut sa mearga,dar avand nevoie disperata de bani Diana a mers alaturi de inca o fata, Cristina. Baietii le-au spus despre ce era vorba. Intr-un club de fite din Constanta recent deschis cautau animatoare. Si au auzit ca la liceul unde erau ele puteau sa gaseasca niste fotomodele,dar nu au acceptat. Si au pus ochii pe cateva fete,printre care si pe ele.

Diana a fost de acord pentru ca era vorba de 3000 de euro pe luna. Dar Cristina nu putea sa plece din Ploiesti. Diana,care nu avusese niciodata bani stia ca se va imbogatii asa ca a ales sa o lase pe mama ei la un azil de batrani si a plecat la Constanta in 2 saptamani.

Mama ei a suferit foarte mult si era sigura ca si Diana o sa sufere. Dar nu a putut sa o opreasca. Asa ca Diana, o fata simpla si saraca urma sa se transforme in ceea ce visa de o viata.

In prima saptamana totul parea roz iar ea dansa din placere,asaltata de tot felul de barbati. Dar urma sa afle toate afacerile murdare din clubul acela. Si adevaratele ei indatoriri. Era vorba de trafic de droguri si prostitutie. Diana trebuia sa se culce cu orice barbat ii spunea seful ei. Daca nu o facea era drogata si obligata sa o faca.

In cateva luni toate visele ei se naruisera. Nu era platita cu cat i se promisese. Se prostitua si se droga. Intr-o seara, Diana dansa si un baiat a pus ochii pe ea. Nu peste mult timp seful ei a chemat-o la el in birou. I-a spus ca trebuie sa se culce cu fiul unui bogatas, mai exact al unui miliardar foarte cunoscut. S-a dus abatuta spre el(Marius). Marius a simtit asta dar nu a dat niciun semn. Cand se apropiau spre camera Diana a inceput sa planga(Era o perioada foarte proasta a ei). Marius i-a spus: quot;stai linistita,nu trebuie sa o faci daca nu vrei. Eu nu te consider o curva, vreau mai mult de la tine.Vreau sa te scap din mediul asta. Aici nu e locul tau. Simt o atractie pentru tine, dar alegerea e a ta. quot;Diana stia ca nu are alta sansa. Si a fost de acord.Marius chiar o iubea, iar Diana s-a indragostit orbeste de el.

Ea era acum bogata. Fericita.Indragostita. Era tot ce isi dorise.Isi vizita de multe ori mama. Dar intr-o dimineata a primit un telefon de la azil si o femeie i-a spus ca mama ei murise. Diana a suferit enorm. Dar loviturile pe care le primea abia atunci incepeau.

Peste o luna,cand se linistise dupa moartea mamei l-a gasit pe Marius cu o alta fata. A plecat. Si la 21 de ani Diana era singura in fata unei lumi mari si rele. Avea o casa de lux si o cariera in modelling. In urmatoarele luni a fost curtata de multi barbati, dar sufletul ei era tot la Marius. Era singurul lucru pe care i-l lasase.

Intr-o sera a fost prinsa pe strada si batuta. A ajuns la spital,unde a stat 3 saptamani in coma. Cand a iesit se simtea in pericol, singura, distrusa.

Peste un an a cunoscut un baiat Vlad care arata bine, era bogat,dar locuia in Franta. S-a indragostit de el si a hotarat sa se mute cu el in Franta,lasand cariera si casa.

Dar relatia lor se inrautatea. El o batea asa ca Diana a hotarat sa plece. Dar unde? Casa nu o mai avea,nici cariera. S-a intors totusi in Bucuresti. Locuia intr-o garsoniera inchiriata.

Era nevoita sa isi ia viata de la inceput…

(PESTE 2 ANI)Diana s-a intors la Marius.Pentru ca dragostea lor nu se stinsese in tot acest timp. El a invatat-o sa traiasca din prima clipa in care a intalnit-o. Ea si-a reinceput cariera de fotomodel. S-a casatorit cu el.

A avut o viata grea…Dar a invatat sa nu se injoseasca, sa supravietuiasca, sa ierte.

L-a iertat pe Marius pentru ca stia ca e singurul care a iubit-o. Si a ajutat-o.

Acum sunt fericiti. Dar il cunoaste pe un baiat Andrei. El era sarac. Era cantaret intr-un club. Canta hip hop,muzica ei preferata. A fost impreuna cu el 3 luni pentru ca abea acum descoperea adevarata iubire. El o fascina.

Diana era pusa sa aleaga intre 2 barbati pe care ii iubea enorm. Dar Andrei era visul ei. De cand plecase din Ploiesti cauta un baiat ca el. Ea a hotarat totusi sa ii spuna ca este casatorita…Iar el a plecat…Suferea prea mult. Nu i-a raspuns la telefon sau la usa Dianei cand il cauta. Ea plangea la usa,dar el nu putea sa o lase sa isi distruga ce construise o viata. Sa o readuca la saracie si sa o faca sa divorteze pentru el.

Ea incepea sa isi piarda orice speranta…Abea acum simtea ca sufera cu adevarat…E 5 dimineata si ea statea inchisa in baie. Fuma…Plangea…Pentru ca stia ca viata ei se terminase demult. Marius simtea ca se intampla ceva cu Diana. Si a vorbit cu ea.

Si Diana nu s-a ferit sa-i spuna adevarul. S-a asezat in genunchi in fata lui si i-a spus ca ii datoreaza viata pentru tot ce a facut pentru ea. Dar ca nu mai poate sa il iubeasca. El a ridicat-o de jos si i-a spus ca nu vrea sa o oblige. Ca poate sa divorteze pentru ca nu ii pare rau ca a ajutat-o. A iubit-o si inca o iubeste. Dar nu o poate face sa-l iubeasca. Tot ce ii cere e sa nu il uite. A zis ca o sa-i lase o casa unde sa locuiasca.

Ea l-a luat in brate. A inceput sa planga….si a doua zi a plecat. S-a intors la Andrei.

(PESTE 1 AN) Diana lucreaza in televiziune. Andrei este un canatret cunoscut. Sunt fericiti. Ea inca se mai intalneste cu Marius si vorbesc ore in sir.

(PESTE 1 AN)Diana moare intr-un accident de masina. Nu a avut niciodata copii. A lasat in urma 2 barbati. Pe care i-a iubit neconditionat. Defapt, nu a putut alege niciodata intre ei.

Andrei si Marius au suferit enorm dupa moartea ei. Marius nu s-a mai casatorit niciodata, iar Andrei nu a mai avut nicio relatie care sa dureze mai mult de cateva luni. Viata lor era mai trista.

Diana a suferit foarte mult. A iubit foarte mult. A oferit foarte mult. Si toti simt ca si-au pierdut o parte din suflet odata cu ea…Cei doi nu au mai putut sa iubeasca asa intens niciodata.