Alexandra Bodnaru, audiata de politie in dosarul Cristian Tabara

Ancheta in dosarul in care Cristian Tabara este acuzat de molestarea unei fetite de 12 ani continua, ieri fiind audiata chiar minora care sustine ca vedeta TV a abuzat de ea.

Fata s-a prezentat la politie intr-o costumatie lejera, cu care ar fi putut merge si in discoteca, iar dupa ce a terminat cu declaratiile a mers la un fast-food, probabil pentru a sarbatori denuntul facut.

Cu ochelari de soare roz si blugi mulati, Alexandra Bodnaru s-a prezentat ieri, in jurul pranzului, la Sectia 9 Politie din Capitala, fiind insotita de Alina, mama ei, de bunica si de fostul sot al Alinei. Mama tinerei a declarat ca fiica sa vrea sa-l vada pe Cristian Tabara in puscarie pentru ce i-a facut. Alina Bodnaru a mai spus ca atat mama ei, cat si fostul sot, tatal copilei, au venit pentru a fi audiati, sustinand ca Tabara ar fi recunoscut in fata acestora ca a molestat-o pe minora si ca vedeta TV le-ar fi spus ca este agent al serviciilor secrete. Dupa trei ore de audieri, care s-au desfasurat in prezenta unui psiholog, Alexandra a iesit din sediul politiei spunand ca, inainte de acel incident, ar fi vrut ca Tabara sa se casatoreasca cu mama sa, insa acum nu mai vrea. Ciudat e ca fata a mai declarat ca, dupa tot ce s-a intamplat, nu-l mai considera pe omul de televiziune quot;un barbat atragator quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)