Alexandra Rupa, fata care l-a vrajit pe presedintele Ecuadorului. Citeste o poveste impresionanta


Tatal Alexandrei, fata cu ochi albastri care l-a vrajit pe presedintele Ecuadorului, doreste sa-si vada copila. Frumoasa romanca inchisa intr-o puscarie din Ecuador a avut parte de o viata zbuciumata, plina de griji si de nevoi.

Reporterii ziarului Libertatea au reusit sa stea de vorba cu familia Alexandrei Rupa si au vizitat blocul unde a trait tanara in Romania. Tatal fetei a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre fiica lui, care a ajuns vedeta fara voie peste Ocean.

Dormea in acelasi pat cu fratele si cu sora ei, intr-un camin muncitoresc din cartierul bucurestean Militari, si a fost parasita de mama cand era minora. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele povestii Alexandrei, care au condus- o pe fata la gesturi nebunesti, doar pentru a scapa de saracie. Dona, asa cum este cunoscuta printre prieteni, a fost un copil cuminte, pana cand mama ei a fugit in Italia si nu a mai vrut sa auda nimic de fata cu ochi albastri.

De atunci, povesteste familia, mintea tinerei parca s-a intunecat. A ramas insarcinata, s-a casatorit, apoi a divortat si a intrat intr-un nou anturaj, care i-a distrus viata.

Citeste articolul integral pe site-ul Libertatea