Alexandra Stan a sustinut doua concerte in vacanta la Mallorca – Video



Alexandra Stan aflata in vacanta la Mallorca nu a putut sta departe de nbsp;fani si a sustinut doua concerte, in doua cluburi din capitala Insulelor nbsp;Baleare – RIU Palace si BCM Mallorca.

Artista MediaPro Music povesteste o intamplare haioasa petrecuta in clubul nbsp;BCM Mallorca: “Public era majoritar englez si cei prezenti au cantat nbsp;impreuna cu mine toate melodiile! Ne-am impretenit chiar si cu Gordon, nbsp;manageru clubului. La un moment dat a intrat pe scena un tip imbracat in nbsp;costum de Spider Man si a inceput sa danseze frenetic, dar inofensiv, timp nbsp;de 6 secunde pana au intervenit cei de la paza quot;.

Mega-hitu-ul Mr.Saxobeat, care momentul de fata este number 1 Dance nbsp;Airplay de 6 saptamani in SUA, a entuziastmat publicul spaniol care i-au nbsp;adjudecat titlul de number 1 in topurile air play inca din primele nbsp;saptamani de difuzare.

Aflata in vacant intr-o locatie speciala, Alexandra a profitat de ocazie nbsp;si a facut si doua sedinte foto, una dintre ele pe o plaja indepartata nbsp;pentru care artsita a asteptat 10 zile pentru a primi permisul pentru nbsp;sedinta foto in locatia respectiva.

Artista a primit cadou de ziua ei o plimbare cu un catamaran de-a lungul nbsp;tarmului si a facut plaja pe o insula pustie.