Alexandru Nedelescu, proprietarul Speed Taxi, a murit la doar 37 de ani

Alexandru Nedelescu, proprietarul firmei Speed Taxi, in varsta de 37 de ani, a murit sambata dimineata la Spitalul de Urgenta Floreasca in urma unui stop cardiac. Nedelescu a infiintat acum zece ani, impreuna cu partenerul sau Andrei Gafita, compania Speed Taxi, la acel moment existand o singura masina.

Speed Taxi are in prezent 1.960 de masini, iar compania a fost prima care a lansat in tara aplicatii care iti permit sa chemi taxi prin smartphone. Nedelescu s-a nascut la 30 aprilie 1976 si in facultate a lucrat ca taximetrist. Speed Taxi a lansat in februarie 2012 o aplicatie prin care poti chema un taxi de pe iPhone, insa fara a fi nevoie sa suni la despecerat.

Clientul completaeza adresa si face comanda, apoi primeste confirmarea si I se trimite indicativul companiei. Nedelescu era cunoscut ca un om perfectionist, genul de persoana care vrea sa le faca pe toate in companie pentru a fi sigur ca totul merge bine. si-a neglijat se pare problemele cu tensiunea si pe 15 martie a facut stop cardiac si a intrat in coma. Decesul a survenit sambata dimineata.

„Astazi, telul meu este acela de a continua ceea ce am inceput impreuna cu Alexandru in urma cu 10 ani. In memoria prietenului meu voi continua toate proiectele in desfasurare si voi conduce Speed Taxi pe acelasi traseu deja conturat”, spune Andrei Gafita, cel alaturi de care Alexandru Nedelescu a infiintat Speed Taxi.

De pe site-ul companiei au disparut culorile, totul este in alb si negru, iar pagina oficiala de Facebook a companiei de taximetriei este plina de mesaje de condoleante.