Alexandru Nicolae si Liviu Iordan, suspecti in cazul Ciorogarla, au fost adusi la DIICOT

nbsp;

Doi dintre suspectii in cazul furtului de arme de la Ciorogarla au fost retinuti, duminica dupa-amiaza, la Poiana Tapului, Sinaia.

Cei doi, Alexandru Nicolae si Liviu Iordan (proprietarul depozitului unde au fost gasite mitralierele si pistoalele si fratele lui), au fost adusi la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), pentru a fi audiati in legatura cu furtul armelor de la Ciorogarla si tainuirea jafului.

Politistii aveau informatii ca suspectii ar fi fost vazuti, duminica dimineata, in zona Poiana Tapului – Busteni, din judetul Prahova. nbsp; Sute de forte de ordine au controlat statiunile si au facut filtre pe sosele. Politisti, jandarmi si luptatori DPIR au controlat sute de masini pe DN1. Duminica, in jurul orei 13.30, cei doi au fost prinsi la Sinaia.

Reamintim ca anchetatorii au gasit, duminica, peste 30 de arme din cele disparute in urma cu un an de la unitatea militara Ciorogarla. Cinci ordonante de retinere si peste 40 de persoane au fost audiate la Parchetul General in cazul armelor de la Ciorogarla. Printre persoanele audiate in acest caz se numara Eugen Preda, Sandu Chirita, Alin Viorel Caca si schiorul Dan Stinghe.