Ali, castigatorul reality-show-lui Rataciti in Panama


Ali a reusit sa castige majoritatea voturilor publicului si sa intre in posesia marelui premiu de 50.000 de Euro al concursului “Rataciti in Panama” in cadrul finalei transmise live de catre Kanal D nbsp; in seara de 21 decembrie 2009.

Ajuns in finala in urma castigarii ultimei probe din nbsp; Panama, alaturi de Silvia de la Vegas din echipa vedetelor si Cristi din echipa Debutantilor, Ali a trecut testul publicului atat la barajul cu Cristian, in urma nominalizarii la eliminare primite din partea colegilor sai cat si in batalia directa cu Silvia.

Cu un scor de 67 de procente din totalul voturilor in fata celor 33 primite nbsp; de Silvia, Ali a fost luat prin surprindere cand Andrei Gheorghe a anuntat marele castigator, deoarece nu se astepta sa castige, fiind mai tot timpul singur impotriva tuturor pe parcursul competitie, fiind acuzat de catre colegi de un comportament lipsit de fair play si de un joc bazat pe strategii inselatoare.

“Am tot respectul pentru Silvia, pentru modul in care a luptat si apreciez ceea ce a reusit sa faca in acest concurs. O felicit ca a fost singura dintre toate fetele care a reusit sa lupte cot la cot cu noi si sa ajunga pana in finala. Il apreciez si pe Cristi pentru modul in care a reusit sa creasca pe parcursul acestui concurs si sper ca si in viata personala sa aiba parte de acelasi traseu ascendent. Dupa finala de aseara ma simt eliberat de toata tensiunea fizica si psihica acumulata in timpul concursului, a fost un consum imens de energie si daca pentru ceilalti concursul s-a terminat cand au plecat din Panama, pentru mine concursul s-a incheiat aseara. Ma bucur pentru premiu chiar daca nu am pornit la drum cu gandul la bani si nu am luptat in Panama pentru premiu ci pentru placerea jocului. Mi-am dorit sa joc acest concurs asa cum l-am inteles eu si cum cred de fapt ca se face: cu strategii si alinate, cu pasi calculati dar si mergand singur acolo unde ajutorul colegilor nu era necesar, pentru a demonstra pana la final ca sunt cel mai bun. Publicul a apreciat jocul meu si pentru asta ii multumesc”, a declarat Ali dupa castigarea concursului.

Sustinut din public de prietena sa Carmen, Ali a trebuit sa tina piept pana in ultimul moment acuzatiilor si criticilor colegilor legate de modul in care a inteles Ali sa se comporte in cadrul concursului. La randul sau Silvia a fost sustinuta din public de prietenul ei de o viata si colegul sau de trupa Daniel Robu, care a fost increzator pana in ultima clipa ca Silvia va fi o invingatoare si in optiunea publicului mai ales ca a dat dovada pe tot parcursul concursului de un caracter puternic, rezistenta fizica si psihica si mai ales de fair play.

In cadrul finalei live de la Kanal D moderata de Andrei Gheorghe au fost prezenti 17 din cei 18 care au plecat la drum, finalistul Cristi lipsind motivat, deoarece are probleme pentru care justitia nu si-a spus cuvantul inca. Cu toate acestea, chiar daca a lipsit din transmisia finala, el si-a castigat prin lupta dreptul de a fi unul dintre finalisti fiind reprezentat in concurs de mama sa.

Povestea celor 18 concurenti a inceput la jumatatea lunii august, cand 18 concurenti nbsp; ce formau 3 echipe de romani paraseau tara cu destinatia Bocas del Toro, pentru doua luni de zile. Dornici sa traiasca aventura vietii lor si sa puna mana pe mai bine de doua miliarde de lei Ice, Bilo, Denisa, Marian, Adriana, carla, Aly, Elena, Dragos, Mariana, Cristian, Andra, Silvia, Jasmine, Cornel, Ramona, Crbl si Ionut renuntau voluntar la confortul de acasa in favoarea “nimicului” din Panama.

Unul cate unul, concurentii care au luat parte la aceasta intrecere, fara precedent in Romania, au fost doborati de greutatile de acolo, de competitia extrem de solicitanta si de conflictele cu cei care trebuiau sa le fie colegi si parteneri in aceasta “expeditie” inedita. Acum, dupa trei luni de la lansarea emisiune “Rataciti in Panama”, doar trei au mai ramas in cursa pentru cei 50.000 de euro: Silvia, Aly, si Cristian.