Alina Budnaru il acuza pe Cristi Tabara ca ar fi violat-o anul trecut pe fiica sa


Mama fetei a depus o plangere impotriva fostului iubit, care i-a fost alaturi sase ani. Prietenii din Oradea nu-l cred in stare de astfel de gesturi iar una dintre fostele sotii recunoaste ca Tabara nu e ceea ce pare la TV.

Alina Budnaru, una dintre femeile cu care Cristian Tabara ar fi avut o relatie de circa sase ani, il acuza pe celebrul om de media ca ar fi violat-o anul trecut pe fiica sa in varsta de 12 ani.

„Nu a putut sa uite si timp de un an a vorbit numai despre asta. A vrut cu orice pret ca el sa plateasca pentru raul pe care i l-a facut quot;, si-a inceput povestea Alina Bodnaru. Speriata de scandalul care s-a declansat in urma marturiei fiicei sale, femeia sustine ca nu vrea nimic de la Cristian Tabara, care i-a ramas prieten si dupa terminarea relatiei. Copilul a fost insa acela care nu a acceptat ca cel pe care l-a privit ani de zile ca pe un tata sa nu fie tras la raspundere si, la mijlocul lunii mai, s-a dus la Politie. Aici a povestit cum a fost „pipaita quot; de fostul iubit al mamei ei.

„Totul s-a intamplat anul trecut, intr-o noapte de mai, cand noi eram la el acasa. Fetita mi-a zis, socata, abia dupa o saptamana ce s-a intamplat. Cum i-a ridicat micutei tricoul si cum i-a pus mana. Culmea! El a recunoscut, dar a zis ca a fost doar o curiozitate. A vrut sa vada cum arata o fata de varsta ei quot;, a spus revoltata Alina. quot;Cristi nu este omul care vrea sa para. Are foarte multe ascunzisuri. Are o doza de perversitate, pe care presupun ca o au multi. Pare un om echilibrat, calm, dar este foarte retras. Nu are prieteni si nu-i place sa mearga la petreceri quot;,a mai declarat Alina.

Incercare esuata de casnicie

Cristian Tabara neaga orice acuzatie, in timp ce cunostintele si prietenii din Oradea il descriu ca pe un om cu un caracter impecabil, chiar daca a fost casatorit de cel putin trei ori si a avut mai multe iubite. Una dintre fostele sale sotii, Daiana Ghender, in prezent managerul Gradinii Zoologice din Oradea, nu il crede in stare de viol pe cel care a publicat doua carti despre religie si credinta.

Citeste articolul integral pe site-ul Adevarul (Foto: Adevarul)