Ana Maria Savu s-a retras din emisiunea Burlacul. Afla de ce!

Desi Edward se hotarase sa acorde trandafirul tuturor competitoarelor, blonda originara din Giurgiu l-a refuzat, motivand ca gelozia, dar si rautatea celorlalte fete o impiedica sa mai continue.

Episodul din 9 iunie a debutat cu o noua intriga: Ana Maria s-a plans ca e bolnava, iar celelalte 4 concurente au acuzat-o ca joaca teatru. Cea mai vehementa a fost Raluca, cea care a acuzat-o ca ar fi incercat sa le cumpere pe fete cu sucuri si tigari, dar ca ea a stat departe de asemenea tentatii „pentru ca n-am venit aici sa-mi de ea de mancare quot;.

Confruntarea a avut loc pe terasa hotelului: Raluca i-a reprosat ca in momentul in care era cu Edward la masa, acesta a fost sunat de Ana Maria. Telefonul l-a facut pe Burlac sa plece instantaneu, pentru a fi zarit mai tarziu cu Ana Maria la mall. In conflict au intervenit toate celelalte 4 competitoare care, dupa o cearta colectiva, au lasat-o singura pe terasa. nbsp;

Vazand ca ceva este in neregula cu Ana Maria, Burlacul a dorit sa discute cu ea. Blonda a acceptat cu greu. Aceasta i-a transmis prin ceea ce trece, si ca isi doreste sa plece din concurs. Desi recunoaste ca s-a indragostit de el, blonda nu mai doreste sa fie acuzata de Cezara si Raluca de faptul ca e falsa si se preface. nbsp;

Inainte sa ia decizia finala, Burlacul le-a facut un cadou care sa le aminteasca de Spania. Desi Burlacul dorise ca toate fetele sa mearga mai departe, Ana Mariei nu i-a trecut supararea si a decis sa se retraga din concurs. Paradoxal, motivul este tocmai faptul ca il iubeste foarte mult pe Edward, dar gelozia nu o lasa sa-l vada alaturi de alte femei. Blonda i-a reprosat acestuia ca nu a avut ochi pentru ea in ultimul timp si ca in fiecare zi se imbratiseaza si se saruta cu o alta fata.

Burlacul a parut foarte afectat de plecarea Ana Mariei si a parasit in tromba locul in care ar fi urmat sa-i ofere trandafirul. Celelalte competitoare nu au fost deloc suparate si chiar si-au exprimat dorinta ca blonda originara din Giurgiu sa ajunga cat mai repede acasa.

VEZI AICI VIDEO CU PLECAREA ANA MARIEI DIN EMISIUNE