Ana Patriciu, fata lui Dinu Patriciu, fumeaza in timpul sarcinii

Dinu Patriciu (60 de ani), cel mai bogat roman, conform topului Forbes, cu o avere de circa doua miliarde de euro, are motive sa fie fericit. Fiica sa cea mare, Ana (27 de ani), este insarcinata in luna a opta, urmand sa nasca, cel mai probabil, intr-o clinica din Bucuresti, orice deplasare cu avionul fiind strict interzisa in aceste conditii.

Fotoreporterii Libertatii au surprins-o zilele trecute pe Ana, fata cea mare a miliardarului Dinu Patriciu, etalandu-si sarcina intimpul unei plimbari prin centrul Capitalei. Ajunsa deja in luna a opta, Ana se comporta foarte natural, ca si pana acum, ea fiind considerata oricum mult mai “zvapaiata” decat sora ei mai mica, Maria (23 de ani).

Absolventa, in 2008, a Universitatii Europene de Business-Administration din Geneva (Elvetia), Ana a lucrat o perioada la agentia de publicitate Oddyssey, care ii a- partine chiar tatalui sau, ulterior dedicandu- si o mare parte din timp vizitarii unor locatii exotice, impreuna cu prietenii.

Sarcina Anei a luat pe foarte multa lume prin surprindere, mai ales ca ea nu e casatorita, iar tatal viitorului mostenitor al averii lui Dinu Patriciu este deocamdata necunoscut publicului larg. Nonconformismul Anei a castigat insa, si de aceasta data, in fata ideilor preconcepute, pentru ca fata cea mare a magnatului dovedeste ca nu tine cont decat de propriile pareri, ca si in cazul fumatului in timpul sarcinii.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)