Anastase: Motiunea de cenzura pe care au initiat-o este o mascarada

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sustine ca Opozitia nu este in stare sa vina cu nicio solutie economica si spune ca motiunea de cenzura pe care au initiat-o este o quot;mascarada quot;.

quot;Opozitia incearca sa spuna ca, daca il dati jos pe Boc, atunci vom avea bani de pensii si salarii. Ei bine, nu se intampla lucrul acesta. Tocmai Opozitia este aceea care nu a fost capabila sa vina cu nicio solutie economica pentru iesirea Romaniei din criza. Ei nu au solutii, scriu povesti pe hartie si incearca sa darame Guvernul Boc. In egala masura, tot ei sunt aceia care spun ca nu vor sa isi asume guvernarea quot;, a declarat Anastase la Realitatea TV.

Anastase spune ca isi cunoaste foarte bine colegii de partid si nu ii este teama de cum vor vota pedelistii motiunea: quot;Sunt in acest partid de 18 ani, imi cunosc foarte bine colegii. In acest moment mi-e frica numai pentru Romania pentru ca in acest moment Opozitia in Romania nu este capabila sa produca solutii. Am incredere in colegii mei si cred ca este un moment greu pentru Romania la care trebuie sa rezoneze si Parlamentul Romaniei quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV