Andrada Suliman, Larisa Borza, Bianca Purcarea, Andreea Moldovan – fetele care au luptat cu Paula si Ovi la Eurovision

nbsp;

La succesul obtinut de cei doi reprezentanti ai Romaniei la Eurovision au contribuit si cele patru fete din backing vocals. Andrada Suliman, Andreea Moldovan, Larisa Borza si Bianca Purcarea sunt cele patru domnisoare care i-au acompaniat pe Paula si pe Ovi pe scena, la Eurovision.

Participarea la Eurovision presupune cateva reguli: melodia nu trebuie sa depaseasca durata de trei minute, iar pe scena nu pot urca mai mult de sase persoane. Daca unii concurenti au ales sa fie inconjurati de dansatori, altii, precum Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au preferat sa-si intareasca „ofensiva quot; vocala. Asa au ajuns cele patru fete sa urce pe scena alaturi de Paula si Ovi. Si ele au contribuit „cu o mica parte quot; la onorantul loc 3, obtinut saptamana trecuta la Oslo.

Are doi copii acasa

Andrada Suliman (28 de ani) a parasit orasul natal, Timisoara, pentru Capitala, acum cinci ani. Este mama gemenilor Mario si Sibel, in varsta de un an si opt luni, carora le-a dus dorul de cum a ajuns la Oslo. Dupa ce a lansat un album de muzica dance cu formatia Hotline, in 2000, Andrada a plecat in Asia. „Am plecat din tara in 2003, cu un contract de opt luni in Vietnam, unde am cantat la un hotel de cinci stele, care avea sa se prelungeasca cu inca 15 luni, in China quot;, povesteste. Revenita in tara, a colaborat cu A.G.Weingerber, Paula Seling, Undercover si Popa’s Band.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul