Andreea Marin Banica: Trecem printr-o perioada neagra

Andreea Marin Banica a fost prima vedeta invitata de Lucian Mandruta in noua lui emisiune de pe Antena 2, Nimic Important . Fosta zana a surprizelor a vorbit despre perioada neagra prin care trece pe plan profesional, nemultumita de valul vedetelor de carton care au monopolizat atentia presei si a publicului.
Trecem printr-o perioada neagra si nu ma multumesc cu un compromis. Muncesc si fetele astea multe si anonime, ca este destul de greu sa stai toata ziua pe telefoane, sa chemi paparazzi de cate ori iesi, de cate ori vii. In fond este si asta o munca , a explicat Andreea Marin.
Luni seara, Lucian Mindruta a prezentat prima sa emisiune la Antena 2 , Nimic important , un talk-show dedicat unui public uitat pe nedrept, care doreste sa vada si altceva decat scandaluri.
Cat despre revenirea pe sticla, Andreea Marin este decisa sa ramana, cel putin o vreme, departe de lumina reflectoarelor. Trecem printr-o perioada neagra si, decat sa fac un compromis, mai bine astept , a declaratea. Totusi, intrebata de un telespectator la ce post si-ar dori sa se angajeze, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a dat de inteles ca ar interesa-o o propunere din partea televiziunii nationale: As vrea ca TVR sa-si aduca aminte ca, odata, am facut echipa .