Andreea Tonciu va avea propria rubrica in emisiunea lui Maruta

Pusa pe liber de Kanal D, Andreea Tonciu s-a reangajat dupa numai o saptamana de stat acasa. Vedeta are cu ce se mandri, caci a semnat un contract avantajos cu Pro TV, care-i va aduce in cont o mie de euro lunar.

Ramase fara slujba, dupa ce, saptamana trecuta, Adriana Bahmuteanu a renuntat la emisiunea de la Kanal D, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu s-au dovedit a fi cu adevarat norocoase.

Cum orice sut in fund este un pas inainte, fetele si-au gasit de lucru cat ai zice „peste quot; si chiar au semnat contracte mult mai avantajoase.

Daca Sanziana a ramas la Kanal D, caci turcii nu s-au indurat sa renunte la superbii sani naturali ai blondei, iata ca Tonciu a pus mana pe un contract ravnit de multe fete. Iubita lui Nicolae Mitea a semnat cu Pro TV si va avea propria rubrica in emisiunea lui Maruta, de doua ori pe saptamana.

Invitata la editia „Happy Hour quot; de luni, unde a fost pusa sa calce cateva camasi, Andreea i-a convins pe loc pe producatori ca merita acest job, astfel ca a semnat contractul imediat dupa terminarea show-ului.

Citeste mai mult pe site-ul click (Sursa foto: Click)