Andrei Atanasoaia, fiul secret al Nicolei, are 25 de ani! Tatal lui a lucrat la TVR!


Cantareata Nicola are un baiat secret! Se numeste Andrei Atanasoaia, are 25 de ani si este rezultatul iubirii dintre Nicola si un angajat al TVR.

Cel putin asta a afirmat tanarul la Cancan TV. Totodata, el a povestit ce viata grea viata grea a dus in copilarie.

quot;Mama m-a nascut cand avea vreo 19 ani. Cred ca s-au iubit. Tata nu mi-a spus foarte multe lucruri despre mama mea. Nu am intrat in detalii, venea din cand in cand la mine. nbsp;Am ramas cu bunica din partea mamei un an, dupa aceea am fost la cresa cu program saptamanal. Ma lua cineva sambata seara, bunicul din partea mamei sau nasa quot;, a spus Andrei la Cancan TV.

quot;M-am imbolnavit si era sa mor. Mama m-a luat de acolo si m-a dus la bunicii din partea tatalui meu. ii reprosez ca m-a neglijat acum, in ultima perioada. Atunci, cand eram mic, poate era ocupata quot;, a mai declarat Andrei.

La randul ei, Nicola a recunoscut ca Andrei este copilul ei. quot;Andrei este copilul meu. Am constatat ca se intampla lucruri ciudate in ultima perioada, in special in timpul posturilor. Atunci, oamenii isi pierd discernamantul. Vreau sa-l intreb de ce e aici quot;, a spus artista.

Sursa foto: Captura Cancan