Andrei Margaritescu si Cristian Munteanu au luat masina de la medicul Alexandru Magherescu. Video

Mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu a fost retinut, marti seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, fiind acuzat de tainuire in dosarul privind furtul unor masini de lux. Cristian Munteanu are interdictie de a parasi tara.

In acest dosar au mai fost retinute alte sase persoane. nbsp;Cristian Munteanu, fost portar la Dinamo Bucuresti, si Andrei Margaritescu, actual mijlocas la acelasi club sportiv, au fost adusi, marti, la audieri de politie.

Cele doua personaje din lumea fotbalului trebuie sa explice acum legatura lor cu o masina scumpa, declarata furata, dar si cu o grupare de hoti de limuzine din Europa.

Fostul fotbalist al echipei Dinamo, Cristian Munteanu, a fost adus in fata politistilor de la Furturi Auto. El este acuzat ca ar fi intermediat vanzarea unei masini de lux furate.

Autoturismul a fost cumparat in leasing de medicul Alexandru Magherescu de la un dealer din Bucuresti. La un moment dat, doctorul a inceput sa caute o solutie sa scape de masina. Asa ca a declarat-o furata. In realitate, o vanduse deja unui interlop. De la acesta, prin intermediul lui Munteanu, autoturismul a ajuns la un alt fotbalist, Andrei Margaritescu, pe numele caruia este acum inregistrat.

Medicul, sustin politistii, a declarat masina furata ca sa scape de leasing si sa primeasca si o parte din prima de asigurare. nbsp;Medicul Magherescu a fost ridicat marti dimineata din apartamentul lui. Sotia acestuia a fost socata sa afle ca barbatul este suspectat intr-un dosar de furt auto.

In acest dosar, politistii de la Furturi Auto ancheteaza zece membri ai unei grupari care s-ar fi ocupat cu traficul de limuzine furate din Europa.