Angajari la Presedintie! Vezi ce joburi sunt libere si ce salarii se dau


Din decembrie anul trecut, Palatul Cotroceni a pierdut trei consilieri prezidentiali. Un alt consilier de stat isi face si el bagajele pentru o destinatie confortabila in tarile Nordice. Presedintele Traian Basescu nu s-a grabit sa-si gaseasca inlocuitori.

Presedintia pare in criza acuta de personal. Presedintele Traian Basescu a pierdut in doar jumatate de an trei consilieri in posturi cheie. Un al patrulea e si el pe picior de plecare. Sunt doar cateva nume din lungul sir de personalitati care au parasit Cotroceniul in cei sase ani si ceva de mandat ai lui Traian Basescu.

Seful statului nu a parut grabit sa-si inlocuiasca sfatuitorii. Fie nu i-a cautat, fie nu i-a gasit. Cum nu se stie niciodata de unde sare iepurele, va prezentam posturile vacante la Cotroceni, principalele atributiuni si beneficiile financiare. Poate presedintele are nevoie de ajutor.

Va spunem mai intai beneficiile slujbei de consilier prezidential, iar apoi puteti citi in liniste ce ar trebui sa faceti. Nu ar fi de ratat nici posturile vacante de consilier de stat. Fisa postului si avantajele functiei, mai jos in text.

Beneficiile postului de consilier prezidential

– nbsp; nbsp;Deplasari in strainatate pe banii Administratiei Prezidentiale
– nbsp; nbsp;Masina de serviciu
– nbsp; nbsp;Locuinta de serviciu
– nbsp; nbsp;Secretara, aparat de lucru
– nbsp; nbsp;Salariu in jur de 1.000 de euro
– nbsp; nbsp;Diurne
– nbsp; nbsp;Mici cadouri de protocol
– nbsp; nbsp;eventual bodyguard
– nbsp; nbsp;Telefon platit de Administratia Prezidentiala

Citeste mai mult pe site-ul realitatea.net