Antonescu: Platforma lui Catarama, adica predarea la PDL, este ocupata de Tariceanu

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca platforma lui Viorel Catarama, aceea de quot;predare la Basescu quot;, este ocupata de Tariceanu, iar quot;daca nu este Tariceanu, atunci sunt alti domni care au mai multe sanse la conducerea PNL quot;.

quot;Este un membru al PNL,
inteleg ca mai este cu toate drepturile, inclusiv de a candida la
Congres. Ca o estimare a sanselor, eu as fi destul de sceptic.
Platforma lui, adica predarea la Basescu pentru ca nu ar fi nevoie de
opozitie, este ocupata de domnul Tariceanu. Daca nu e Tariceanu, sunt
alti domni care au mai multe sanse quot;, a afirmat Antonescu.

Intr-o interventie telefonica la postul Antena 3, Antonescu a facut aceasta declaratie ca reactie la afirmatiile lui Viorel Catarama, facute marti seara la Realitatea TV. Acesta a spus ca i s-a propus sa candideze la sefia PNL si daca va fi sustinut, va da curs acestei invitatii.

Presedintele PNL a tinut sa precizeze ca Viorel Catarama uita ca PNL se afla in opozitie de un an atunci cand acuza actuala conducere ca tine partidul in opozitie.

quot;Domnul Catarama este promovat impotriva singurului rau, respectiv conducerea PNL. Suntem acuzati ca sfidam gasca doamnei Udrea si ca facem pe nebunii si dusmanii poporului. Domnul Catarama isi rupe camasa de pe el ca am nenorocit partidul, dar uita ca PNL era deja in opozitie de un an quot;, a spus Antonescu.

quot;Intr-un stat democratic exista putere si opozitie. Acum nu este cineva care sa fie in opozitie: UDMR nu mai poate si ii inteleg, PSD are mari probleme sa fie in opozitie si ii inteleg. Pai atunci sa ne inscriem toti in partidul care conduce si sa nu mai facem alegeri quot;, a mai aratat liberalul.

Totodata, presedintele PNL crede ca se vorbeste despre dreapta cu foarte mare usurinta, insa nici Traian Basescu nu este de dreapta si nici chiar PNL.

quot;Chestiunea cu dreapta e in felul urmator. Am obtinut un scor bunicel, putea fi si mai bun, probabil a si fost in realitate cu un procent-doua. Rezultatul nu-i al meu, ci a PNL in ansamblu, care de 4 ani a fost intr-o lupta politica cu PD si estinul politico- comercial al aceleiasi doamne Udrea…(scuzati-mi cacofonia). Toata lumea vorbeste despre dreapta cu mare usurinta. Traian Basescu si partidul sau nu au nicio treaba cu dreapta. Nici noi nu avem suficient! Daca ne ducem cu Traian Basescu n-o sa se mai modifice legea electorala quot;, a mai spus Antonescu la postul Anntena 3.

Foto: Mondo News