Anul 2009 a fost cel al dezvoltarii retelelor de socializare


Retelele sociale Twitter si Facebook au inregistrat o quot;explozie quot; a numarului de utilizatori pe parcursul anului care a trecut, influenta lor fiind confirmata de fiecare eveniment de actualitate relatat in cadrul lor, inclusiv prin intermediul internetului pe telefoanele mobile.

Facebook si Twitter quot;sunt marii castigatori quot;, in opinia lui Jason Keath, fondatorul SocialFresh.com, compania care organizeaza conferinte in cadrul retelelor de socializare. Potrivit AFP, el a subliniat faptul ca Facebook si-a triplat numarul de membri pe parcursul lui 2009, ajungand la 350 de milioane de utilizatori pe plan mondial.

quot;Si Twitter a inregistrat o crestere extraordinara quot;, a remarcat Keath, care a precizat ca reteaua de microblogging a ajuns de la 2-4 milioane de utilizatori la inceputul anului la circa 40 de milioane in prezent.

quot;In urma cu un an, nu ma gandeam ca ar putea avea cineva influenta pe care Twitter a exercitat-o quot; in 2009, a spus si Scott Stanzel, care a infiintat, in Statele Unite, o companie de relatii publice specializata in comunicaera pe retele de socializare.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax