Au fost jucatorii lui Hajduk Split la curve inaintea meciului cu Dinamo?

Cu doar o zi inaintea returului dintre quot;caini quot; si croatii de la Hajduk Split, iese la iveala o intamplare incredibila, petrecuta la Bucuresti, in noaptea de dinaintea partidei tur, castigate de Dinamo cu 3-1.

Dinamo a castigat partida tur contra croatilor de la Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League, cu scorul de 3-1 si are sanse mari sa se califice in play-off-ul competitiei, daca va scoate un rezultat bun in meciul retur de maine. Cu doar o zi inaintea disputei decisive, iese la iveala o poveste incredibila, relatata de un taximetrist bucurestean, care a dorit insa sa-si pastreze anonimatul.

quot;Miercuri dimineata, pe la ora cinci, eram in masina in fata clubului Player Summer, cand s-au apropiat niste straini si m-au intrebat daca stiu engleza. Le-am zis ca da si au urcat, patru in masina mea si alti trei in cea a unui coleg. I-am intrebat de unde sunt si mi-au spus doar ca sunt croati. Eu, fiind dinamovist, a doua zi am fost la meciul cu Hajduk si atunci mi-am dat seama ca fusesera jucatorii de la Split. I-am recunoscut pe portar (n.r. – Subasici) si pe cel care a jucat cu numarul 99 (n.r. – Sharbini), ceilalti doi nu stiu cine erau quot;, isi aminteste taximetristul, care ofera in continuare detalii picante. quot;Toti erau cam beti si mi-au zis ca vor la curve. I-am dus la un asa-zis masaj erotic… Au fost foarte de treaba si la plecare mi-au lasat un bacsis bunicel quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)