Aurel Ticleanu, jefuit de Credit Europe Bank, adica de propria banca


Jumatate din suma delapidata de cinci angajati ai bancii Credit Europe Bank ii apartine lui Aurel nbsp; Ticleanu, antrenorul demis prin SMS de la Universitatea Craiova.

Demiterea prin sms de la carma Craiovei a fost doar inceputul necazurilor pentru Aurel Ticleanu, care in urma cu cateva saptamâni a aflat ca sucursala din Brasov a bancii Credit Europe Bank a fost delapidata de catre cinci persoane din cadrul institutiei, paguba totala fiind estimata la 1,5 milioane de euro.

Jumatate din acesti bani ii apartineau tehnicianului oltean, care a ramas fara niciun ban in cont, potrivit Pro Sport.

Ticleanu a aflat ca toti banii pe care ii depusese la banca din Brasov au disparut din contul sau, principalii suspecti fiind directorul de operatiuni si directoarea Directiei de Credite, alaturi de alte trei persoane. Conform unor surse din cadrul clubului din Banie, antrenorul a avut mai multe intatniri cu reprezentantii bancii, care insa i-au transmis ca momentan pot sa-i ofere doar jumatate din suma, circa 350.000 de euro, insa lucrurile se vor decide zilele viitoare, când olteanul va discuta din nou cu conducerea bancii.

Printre persoanele tepuite de Credit Europe Bank se afla si Petrica Stancu, unul dintre cei mai buni antrenori de volei din Romania, care insa a fost pagubit cu quot;doar quot; câteva zeci de mii de euro.

Afla mai multe de pe site-ul Realitatea TV