BUTE VS PASCAL, pe 25 mai la Montreal. Meciul dintre Bute si Pascal va avea loc la categoria semigrea

LUCIAN BUTE va boxa cu JEAN PASCAL, pe 25 mai, la Montreal. Anuntul a fost facut de site-ul boxingscene.com, insa anuntul oficial inca nu a fost facut de promoterii celor doi pugilisti.

Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, va intra in ring alaturi de Jean Pascal pe Stadionul Olimpic din Montreal. Canadianul de origine haitiana Jean Pascal l-a provocat in mai multe randuri pe boxerul roman, pe cand acesta detinea centura IBF. Meciul dintre Bute si Pascal va avea loc la semigrea, pugilistul roman luand decizia de a urca in categorie dupa ce a pierdut la 26 mai meciul cu britanicul Carl Froch, contand pentru titlul IBF la supermijlocie.Initial Pascal isi stabilise deja pe 25 mai o lupta cu americanul Chad Dawson, fost campion mondial in versiune WBC, insa canadienii spun ca Pascal urmeaza sa renunte la acest meci pentru a se putea bate cu Lucian Bute.Dawson, care nu a fost de acord la inceput sa se amane meciul, a declarat ulterior ca este de acord sa ii permita lui Pascal sa isi organizeze un meci cu Bute.

“Sa fiu sincer, Pascal nu vrea sa se bata cu mine acum. Am inteles ca ar primi mai multi bani daca ar boxa cu Bute. In locul lui, cred ca si eu as proceda la fel. Nu sunt suparat, voi reveni in ring cat de curand. , a spus americanul, citat de ziare.com. Meciul dintre Bute si Pascal ar urma sa fie transmis de HBO, postul american de televiziune mai avand programat in aceeasi seara partida dintre Carl Froch si danezul Mikkel Kessler.