Bac 2011 – Elevii vor afla rezultatele pe 3 iulie


Elevii de clasa a XII-a au sustinut, saptamana aceasta, probele scrise din cadrul primei sesiuni de bacalaureat 2011.

Ministerul Educatiei a anuntat ca prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica, 3 iulie, pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.

Solutionarea contestatiilor va avea loc in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

Miercuri, s-a desfasurat proba scrisa la matematica sau istorie. Subiectele aferente probei obligatorii a profilului din cadrul examenului national de bacalaureat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 741 de centre de examen, aplicandu-se procedurile electronice de securitate. nbsp;

Proba a fost sustinuta de aproximativ 210.000 elevi, diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare, dupa cum urmeaza: matematica (pentru profilul real din filiera teoretica, pentru toate profilurile din filiera tehnologica si pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea invatatori-educatoare din filiera vocationala si istorie (pentru profilul umanist din filiera teoretica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia specializarii invatatori-educatoare).

Vineri, 1 iulie, se va desfasura ultima proba scrisa din aceasta sesiune a examenului de bacalaureat – proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. nbsp;