Bacalaureat 2011 – Au inceput probele scrise la examenul de bacalaureat


Luni au debutat probele scrise la examenul de bacalaureat 2011! Ministerul Educatiei informeaza ca probele scrise ale examenului de bacalaureat au inceput nbsp; nbsp;fara probleme.

Circa 200.000 de elevi s-au inscris la proba scrisa de limba si literatura romana, care a inceput luni la ora 09.00. Subiectele au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 741 de centre de examen, aplicandu-se procedurile electronice de securitate. nbsp;

Marti, 28 iunie, elevii care provin de la scolile cu predare in limbile minoritatilor nationale vor sustine proba de limba materna. in zilele urmatoare, respectiv 29 iunie si 1 iulie, se vor desfasura proba obligatorie a profilului si proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii.

Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica, 3 iulie, pana la ora 16.00. in aceeasi zi, pe segmentul orar 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Solutionarea acestora este prevazuta in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.