Baia Mare – Sarpanta unui bloc de pe Bulevardul Traian a fost luata de vant

In urma cu doar o ora, sarpanta unui bloc de pe Bulevardul Traian a fost luata de vant. In urma acestui incident patru autovehicule au fost serios avariate si linia de troleibuz a fost distrusa.

Incidentele din cauza vremii nefavorabile nu au antarziat sa apara. In cursul acestei dupa-amiezi, in jurul orei 18.30, sarpanta blocului numarul nbsp; 22 de pe Bulevardul Traian a fost luata de catre vantul puternic. Din fericire nicio persoana nu a fost in acea zona la momentul incidentului.

quot;In urma impactului au fost avariate patru masini care erau parcate regulamentar in fata imobilului si linia de troleibuz a fost distrusa. In acest moment se lucreaza la reabilitarea acesteia si urmeaza sa stabilim cine va suporta pagubele materiale si daca sarpanta avea autorizatie quot;, a declarat Dan Buca.

La fata locului s-au deplasat s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta care au fost nevoiti sa curete lemnele si bucatile mari de internit care au ajuns si la 10 metri departare de la locul incidentului.

Vezi galerie foto pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)