Bailando por un sueno 13 iunie: Laura Cosoi si Bogdan Boanta au revenit in concurs

Duminica, 13 iunie, a fost un show plin de polemici si surprize la “Bailando por un sueno internacional”. Perechile din nbsp; Romania si Columbia, au revenit in competitie pentru un duel decisiv, dar surpriza cea mai mare a fost anularea duelului dintre echipele din Franta si Peru. nbsp;

Echipa din Africa de Sud a parasit “Bailando por un sueno internacional” din cauza problemelor dintre Michael si Beata, sudafricanii exprimandu-si dorinta de a abandona competitia inca din urma cu trei saptamani.

Ruben Galindo a sustinut o conferinta de presa in care a explicat ca argumentele echipei din Africa de Sud nu erau valabile pentru parasirea competitiei, asa ca le-a cerut sa participe in continuare la show. Juratii si echipele au fost deranjati de atitudinea echipei din Africa de Sud la “Bailando por un sueno internacional”.

Juratii au considerat o “rusine” orgoliul manifestat de echipa din Africa de Sud, asa ca aceasta a fost eliminata oficial, pentru ca “inainte de a fi o competitie personala, este o actiune umanitara si de iubire fata de semenii tai” si pentru ca le-a promis celor pentru care au dansat ca le va face posibil implinirea visului si nu le-a pasat de aceasta promisiune.

O alta problema aparauta la show a fost aceea ca echipa din Peru a protestat impotriva opiniilor emise de Rosana Lignarolo, juratul din Columbia, care la editia de duminica trecuta (6 iunie) a sustinut ca ar fi trebuit sa iasa peruanii din competitie, pentru ca “este o echipa slaba”, si sa ramana in competitia Laura Cosoi si Bogdan Boanta.

Coregraful echipei din Peru i-a pus lui Lignarolo ca ar trebui sa isi ceara scuze, deoarece “este o lipsa de respect ca la terminarea show-ului sa faca acele declaratii”.

In cea de-a sasea editie a galei “Bailando por un sueno internacional”, duminica, 13 iunie, echipele s-au confruntat in felul urmator: Statele Unite si Peru cu mambo, Spania si Argentina cu cha cha cha, Mexic si Franta cu mambo. In urma acestor confruntari au obtinut cate doua puncte in plus echipele din Statele Unite, Spania si Mexic.

Echipele din Romania si Columbia au reintrat in competitie si s-au duelat, duelul dintre Franta si Peru a fost anulat, iar echipa care a obtinut punctajul cel mai mic (Peru)la ce-a de-a sase editie (duminica, 13 iunie) va intrat in duel cu castigatoarea din urma duelului dintre Laura Cosoi – Bogdan Boanta cu Maria Cecilia Sanchez – Jaime Rincon (Columbia). Au castigat Laura si Bogdan!

Iata clasamentul de la cea de-a sasea editie de la quot;Bailando por un sueno internacional quot;: Mexic – 130, Statele Unite – 117, Spania – 117, Argentina – 115, Franta – 106, Peru – 104.

Duminica viitoare, 20 iunie, echipa din Romania intra in duel cu echipa din Peru, care a obtinut punctajul cel mai mic.