Banel Niculita va absenta de la meciul cu Lituania

Mijlocasul echipei nationale a Romaniei, Banel Nicolita, s-a accidentat, vineri, la antrenamentul oficial si nu va putea evolua in meciul cu Lituania, din preliminariile CM 2010, a declarat selectionerul Victor Piturca, transmite corespondentul NewsIn.

Din pacate, sunt probleme de efectiv. Doctorul Pompiliu Popescu mi-a transmis ca nu pot conta pe serviciile lui Banel Nicolita. El a fortat dupa meciul cu Galatasaray, iar glezna va trebui, probabil, sa ii fie imobilizata in ghips. Si Bratu are probleme musculare, dar sper sa fie apt pana la ora jocului , a spus Piturca in conferinta de presa ce a urmat antrenamentului.

Echipa nationala a Romaniei a efectuat vineri dimineata, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj, antrenamentul oficial pentru meciul cu Lituania, din preliminariile CM 2010.

La jocul de la sfarsitul antrenamentului, in echipa posibililor titulari au evoluat: Lobont – Sapunaru, Tamas, Goian, St. Radu – Radoi – Contra, Cocis, Dica, D. Niculae – Marica. In cealalta echipa, pentru a completa numarul jucatorilor pana la 11, a evoluat si directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

La sedinta de pregatire au asistat aproximativ 50 de suporteri.

Partida Romania-Lituania, prima din preliminariile CM 2010, se va disputa sambata, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.