Banel pleaca la Dinamo Moscova. Noul capitan al Stelei ar putea fi Stancu


Banel pleaca si el! Abia a fost pus capitan de stelisti si e trimis in Rusia, de unde va aduce bani buni pentru Steaua. Doua milioane si jumatate e pretul pe care-l pune Steaua pe capul lui Banel. Dinamo Moscova isi trimite oameni la Bucuresti, sa negocieze pentru Banel.

De la Radoi pana la Banel – toti capitanii pe care i-a avut Steaua a plecat. Radoi a deschis drumul cu cel mai scump transfer. L-au urmat Goian, Ghionea, Ovidiu Petre si Petre Marin. A venit si randul lui Banel sa ajunga afara. Banel e dorit in Rusia, iar Steaua poate iesi bine din afacere – 2,5 milioane!

quot;Ce stiu e ca vin astia de la Rusia, cum le zice, Dinamo Moscova. De bani nu mai vorbim pentru ca nu mai spun sume quot; a spus Gigi Becali la Sport.ro.

quot;Eu ii doresc mult succes si este important sa plece si el la o echipa din stainatate este de 6 ani la Steaua, a facut multe pentru acest club quot; a spus Mihai Radut.

La 23 de ani, Stancu are mari sanse sa fie noul capitan din Ghencea – daca pleaca Banel. Capitanii care au plecat i-au bagat Stelei in conturi 10 milioane de euro.

Vezi video pe sport.ro